Usluge

Izrada mrežnih stranica

Izrada jedinstvenog
web dizajna

BRZO I EFIKASNO

U roku 30 minuta od poslanog zahtjeva za izmjenama na web stranicama, zahtjev sa izmjenama se obrađuje i pristupa se izradi

VI BIRATE NAČIN KOMUNIKACIJE

E-mail, Skype, Telefon, Facebook komunikacija… Vi birate način na koji komunicirate sa Vašim agentom za podršku

JEDINSTVENI SUSTAV PODRŠKE ZA KLIJENTE 24/7/365

Vršimo svakodnevna održavanja malih i velikih web stranica

Zašto izabrati nas?

Razumijemo da Vi imate jedinstvene ciljeve i izazove, tako da se prema svakom novom projektu odnosimo strpljenjem i entuzijazmom. Naš 13-godišnji rad s izradom digitalnih iskustava za klijente iz različitih industrija znači da možete biti sigurni da naše usluge i rješenja nisu samo testirani, već i inovativni i učinkoviti.

 

Sve Web stranice izrađujemo u CMS-u otvorenog koda, sustavu s potpunom sigurnosnom politikom, te sa svim otvorenim stavkama unutar CMS-a, što znači da sve dijelove web stranice možete samostalno uređivati, editirati, brisati ili dodavati. Broj komponenti za jezičnost na web stranici je neograničen, te možete dodavati prijevode na strane jezike po vašoj želji.

Na mrežnim stranicama koje izrađujemo, posebnu pažnju usmjeravamo na brzinu učitavanja i subjektivni dojam brzine mrežne stranice.

U mrežne stranice je ugrađen sofisticirani sustav Firewalla uz kompletnu sigurnosnu politiku, 24-satni backup i live monitoring protiv neželjenih upada. Serveri na koje smještamo mrežne stranice unajmljeni su od tvrtke Avalon d.o.o., najvećeg hrvatskog provider hosting prostora, na dediciranim VPS serverima sa 24-satnim monitoringom i backupom.

Search

Tko je Online

Imamo 2000 gostiju i nema članova online