O nama

responsive.jpg

Tko smo mi?

Meridies web design je naziv web proizvoda tvrtke Pine Valley d.o.o. Dvanaest godina uspješno djelujemo na sve zahtjevnijem tržištu izrade web stranica - od najjednostavnijih do velikih i složenih web projekata. Potražite nas u našem uredu u Shopping centru BURE u Biogradu na Moru.

Meridies web design dobio je 3 nacionalna priznanja VIDI WEB TOP 100 za najbolje web stranice, te regionalnu nagradu WEB pre-po-ruka kao jedna od 6 najboljih tvrtki u regiji za izradu web stranica.
nagrade2.fw
Kontinuirano tražimo dizajnere web stranica sa znanjem rada u grafičkim programima Fireworks, Lightroom i Photoshop, te znanjem rada HTML/CSS/J-avascript/CMS-u. Kontaktirajte nas na info@meridies.hr

Naše vještine

Grafički dizajn100%
CMS100%
HTML & CSS100%
Sustav podrške kijentima100%

Što mi radimo?

Bez obzira jeste li mala i li velika organizacija, mi imamo web rješenja za vas. Naš jedinstveni sustav podrške za klijente, pruža Vam sigurnost, točnost i brzinu u svim zadatcima koje postavite pred nas. Krenite sa nama na novi put, i unaprjedite Vaše poslovanje.

JEDINSTVENI SUSTAV PODRŠKE ZA KLIJENTE 24/7/365

Vršimo svakodnevna održavanja malih i velikih web stranica

BRZO I EFIKASNO

U roku 30 minuta od poslanog zahtjeva za izmjenama na web stranicama, zahtjev sa izmjenama se obrađuje i pristupa se izradi.

0
Naš tim
0
Gotovi projekti
0
Zadovoljni klijenti
0
Nagrade

Search

Tko je Online

Imamo 1975 gostiju i nema članova online